Kaufmann Rabatkode Rabatkupon 2018 | 10-25% rabat & Fri Fragt | Juni

Da Kaufmann åbnede sin første butik i 1908 var det ikke til at vide, at den 100 år senere skulle repræsentere et brand, der er spredt ud over hele landet, og endda have en webshop. Allerede dengang var idéen med Kaufmann at tilbyde et bredt udvalg af moderigtigt tøj til mænd i alle aldre, med enhver smag, og til enhver lejlighed.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kaufmann:

20% rabat

20% rabat eller mere hos Kaufmann.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Kaufmann.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Kaufmann Den vision holder de fast i den dag i dag, og sortimentet indeholder alle de bedste brands som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Gant og Ralph Lauren, sammen med en masse andre mærker, der ligeledes har fokus på kvalitet, design, materialer, komfort og tidens lækreste tendenser. Hos Kaufmann omfatter det store udvalg således både en masse til det klassiske, elegante look, den mere sporty stil, det afslappede eller rå udtryk, og alt hvad der findes imellem. Udvalget er håndplukket af Kaufmanns eksperter, der sidder med den ene hånd på pulsen og den anden på telefonen, klar til at hjælpe og rådgive dig om alt, der har med mode og deres produkter at gøre. Desuden leveres der hurtigt lige til døren, og fragten er gratis hvis du køber for over 499 kr. Så bliver det ikke nemmere.