Katrines Rabatkode 2019 | 5-40% rabat | December

Katrines.com er en dansk webshop der sælger alt inden for interiør – lige fra tekstil og bordplads til opbevaring og havetilbehør. Siden har eksisteret siden 2001, og var derfor en af de første online butikker i Danmark.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Katrines.com:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Katrines

Gratis leverering, 5-30% rabat, 50-500 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y8w7ossg

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Katrines.coms startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Katrines.com Webshoppen blev startet på baggrund af en brændende passion for både nyt og klassisk møbelhåndværk i høj kvalitet. I starten kørte teamet bag Katrines rundt i Sverige for at finde de helt rigtige varer, hvorefter de blev transporteret hjem til deres showroom i Dyrehavegård i Danmark.

Katrines.com har alle de populære mærker, som for eksempel House Doctor, Hübsch, Nordal, og DAY Home. Derfor kan kunderne være sikre på at finde noget der falder i deres smag og passer ind i deres indretning. Firmaet har særlig fokus på trends inden for den skandinaviske boligindretning. Katrines lægger stor vægt på at give forbrugerne den absolut bedste kundeservice, og derudover er webshoppen godkendt af det anerkendte webshopmærke. Firmaet tilbyder gratis levering på alle ordrer.