Kaspersky Rabatkode 2018 | 10-25% rabat | December

Kaspersky er et internationalt sikkerhedsfirma indenfor IT som har mere end 20 års erfaring og uden tvivl er en af de store spillere på markedet indenfor sikkerhedsløsninger til virksomheder såvel som private. Firmaet kan bryste sig af at hjælpe mere end 400 millioner brugere samt 270,000 virksomheder med at beskytte deres data mod kriminelle. Kaspersky tilbyder specialiserede løsninger og har et stort team af eksperter der hele tiden holder deres systemer opdaterede og endnu mere optimerede.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kaspersky:

Gode rabatter og tilbud fra Kaspersky.com

10-25% rabat, 100-300kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

www.dpbolvw.net/click-8118986-12693569

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Kasperskys startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Derudover viser Kasperskys hjemmeside også at firmaet har fået tildelt en masse priser og titler der beviser deres dygtighed og gennemprøvede løsninger indenfor IT-sikkerhed. På selve hjemmesiden kan kunderne vælge mellem at se på produkter for virksomheder eller for private hjem. Kaspersky dækker både PC, Mac og mobiltelefoner i hjemmet, mens de kan løse opgaver for både små virksomheder samt større firmaer med mere end 1000 ansatte. På hjemmesiden kan kunderne nemt navigere rundt og bruge en række værktøjer til at finde det produkt der passer bedst til netop dem. Derudover kan man også finde information om teamet bag Kaspersky, firmaets visioner og principper, samt generelle nyheder.