Karat24 Rabatkode 2018 | 15% rabat & Fri fragt | Juli

Karat24 er en online smykkebutik, der siden 2013 har specialiseret sig i at levere unikke og elegante smykker til både mænd og kvinder. De tilbyder både halskæder, øreringe, ure og meget andet. Hjemmesiden er let og overskuelig, så man let kan få et overblik over modeller og mærker, så man kan finde det, man leder efter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Karat24:

15% rabat

15% rabat eller mere når du handler hos Karat24.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jpnpkbg

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler for mere end 500,- kroner hos Karat24.dk.

VIS RABAT

tinyurl.com/j4rwryt

Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Karat24 Man kan både søge smykker i bestemte kategorier, mærker, eller kun det, der er på udsalg. Der er også faner til diverse mærkedage, hvor man kan finde inspiration til gaver, der er noget særligt. Skulle gaven fejle eller skulle man af andre årsager være utilfreds med sit køb, bytter eller refunderer de gerne. Hver ordre sendes hurtigt og billigt, og der er en ugentlig gave i alle pakkerne, så man får lidt ekstra at glæde sig til. Generelt er kundernes tilfredshed noget, Karat24 går højt op i, og deres kundeservices høje kvalitet bekræftes af deres 5 stjerner på trustpilot. De har både en oversigt over emner, der ofte bliver spurgt ind til, og kundeservicen hjælper med eventuelle andre. Og melder man sig ind i deres kundeklub sparer man tilmed 10% på alt, man køber, ligesom man gør, hvis man kan fremvise gyldigt studiekort.