Kaffeteriet Rabatkode 2019 | 10-25% rabat | December

Kaffeteriet er en online shop som har gjort det til sin mission at sælge specialkaffe af højeste kvalitet til danskerne. Webshoppen fører et bredt udvalg fra en masse nordiske risterier og har både kaffe og udstyr til at brygge kaffen med. På webshoppen kan kunderne både finde espressobønner, bønner til filterkaffe, grønne bønner, ingredienser til iskaffe, og rom til spice kaffen lidt op med.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Kaffeteriet:

Gode rabatter og tilbud fra Kaffeteriet.dk

10-25% rabat, 50-150 rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/lx9u5sz

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Kaffeteriets startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Risterierne som leverer kaffeprodukterne til webshoppen, vælger selv hvilke slags bønner de gerne vil sælge. Dermed giver webshoppen de små risterier mulighed for at vise deres specielle produkter og få ekstra opmærksomhed. Det enkelte risteri er dermed i fokus og kan få deres produkter ud til flere via Kaffeteriet. Hvad angår udstyr, så har Kaffeteriet alt hvad hjertet begærer, uanset om man er efter det bedste mælketermometer eller skummekande. Hvis man vælger at registrere sig til Kaffeteriets nyhedsbrev, deltager man hver måned i konkurrencen om en pose specialkaffe. Kaffeteriet har fået fem stjerner på Trustpilot og er en CO2-neutral hjemmeside. Hvis man køber for over 500 kroner, er leveringen gratis.