Jysk Vin Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Juli

Jysk Vin har siden starten i 1982 etableret sig som et af Danmarks førende vinfirmaer, og har fra begyndelsen haft egen import direkte fra vinbønderne som fundament. Du kan købe vin online på jyskvin.dk eller i den fysiske butik på Østre Boulevard i Randers.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Jysk Vin:

10-20% rabat

10-20% rabat eller mere hos JyskVin.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos JyskVin.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 699,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Jysk Vin Jysk Vin lagerfører vine fra flere kontinenter, herunder både Nord-/Sydeuropa, Afrika, USA, Sydamerika. Udvalget af vin dækker alle gængse typer så som Rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, mousserende vin og Dessertvin. Jysk Vin har en glimrende søge funktion, så ligegyldigt om du er til Chardonnay, Malbec eller Grenache finder du det let i den store samling.

Fokus hos Jysk Vin er selvsagt på vin, men butikken har også et mindre udvalg af specialøl. I det spændende øl sortiment finder du bl.a. øl fra Coisbo Beer, Hornbeer og finske Malmgård.

En populær vare ved Jysk Vin er de spændende smagekasser. Her får du mulighed for at prøve nye vine og finde inspiration. Fragten på smagekasser er altid gratis, hvilket også gælder alle køb over DKK, - 699 (eller 6 flasker). Som en ekstra bonus sparer du DKK 75,- på dit første køb.