JustFab Rabatkode 2019 | 10-25% rabat | December

JustFab er en online shop og abonnement service der sælger sko, tasker og tøj gennem en medlemsshop. Firmaet er fra USA og stiftet i 2010 af blandt andet Adam Goldenberger. Konceptet består i at medlemmer melder sig ind og betaler et fast beløb hver måned, for så at kunne købe billige tilbud på modetøj hver måned. Når et medlem melder sig ind, udfylder hun en stil quiz, hvor hun vælger hvilken stil og mode hun foretrækker. Ud fra disse svar kommer der så hver måned forslag til tøj der passer til det enkelte medlems stil.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra JustFab:

Gode rabatter og tilbud fra JustFab.dk

10-25% rabat, 50-400kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18852&cid=6771

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se JustFabs startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

JustFab har et stort udvalg af tøj, sko og smykker. Udvalget består blandt andet af sko, hvor der er flats, sandaler, wedges og sneakers. Af støvler er der ankel støvler, flade ankel støvler, frynse ankelstøvler, pels forede ankel støvler, heeled støvler, platform støvler, høje støvler og meget mere. Der er selvfølgelig også et stort udvalg af kjoler, toppe og bukser af alle slags og smykker som øreringe, halskæder, armbånd og meget mere.

JustFab har desuden masser af stiltips, blogs, videoer og masser af online fællesskaber på deres website.