iTasker Rabatkode 2018 | 14-30% rabat & Fri fragt | Juni

iTasker.dk er en dansk webshop som sælger beskyttelse og tilbehør til telefoner, computere, tablets, kameraer, og spilkonsoller. Kunderne kan finde alt lige fra covers og etuier, til tasker, beskyttelsesfilm, og skins.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra iTasker.dk:

14% rabat

14% rabat eller mere hos iTasker.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Webshoppen har base i Hillerød, men har for nyligt åbnet en fysisk butik i Fiolstræde i København. Her tilbyder iTasker afhentning af ordrer, reparationer, samt et stort udvalg af produkter. iTasker er en del af MyTrendyPhone koncernen, som har en stærk position inden for markedet for mobiltilbehør. iTasker.dk blev startet for at sætte tasker og etuier til elektronik i fokus, og dermed hjælpe kunderne med at finde det rette tilbehør på bedste vis. Kundeservice kommer i første række, og virksomheden forsøger at sikre sig glade kunder, ved at tilbyde både prisgaranti og tilfredsgaranti på deres produkter i webshoppen. Så kan kunderne være sikre på at de har fået markedets laveste pris. iTasker.dk har også en medlemsklub, hvor kunderne kan spare 7% på deres ordrer. Webshoppen kører dag-til-dag levering, er e-mærket, og har en udførlig guide til EU-kommissionens online klageportal.