iStol Rabatkode 2018 | 10-50% rabat | December

Har du brug for en ny kontorstol så er iStol stedet at kigge. Istol er en dansk webshop der fører et stort udvalg af kontorstole til ethvert budget og ethvert behov. Her får du mange klassiske modeller, hvad enten du er ude efter lækkert design eller ergonomiske stole. Eller begge dele for den sags skyld. Istol har et virkelig imponerende stort udvalg af kontorstole og især finder du her nogle fantastiske ergonomiske kontorstole til dig der bruger lang tid foran computeren hver dag.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra iStol:

Gode rabatter og tilbud fra iStol.dk

10-50% rabat, 50-1000kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y8caddjs

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se iStol.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

iStol Istol.dk er en del af AAImport, et handels og importfirma i Roskilde. Istol har som mission at levere eksklusive kontorsole i høj kvalitet til fornuftige priser. Det kan iStol, ifølge sig selv, gøre fordi de bruger meget tid og mange ressourcer, på at finde de rigtige samarbejdspartnere. Desuden har iStol en aggressiv prispolitik, hvor målet er at sælge en masse stole, og så holde priserne lavere end konkurrenterne.

Istol er en ren internet forretning og det bidrager til at holde udgifterne nede, men hvis du gerne vil prøve stolen, så kan du det i showroomet i Roskilde.