iPhoneGadget.dk Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Gratis fragt | December

iPhoneGadget.dk forhandler alt inden for etuier, covers, og tilbehør til iPhone, iPad, iPod, og MacBook. De har tilbehør til alle telefoner, lige fra 3G til 7 Plus. I alt har iPhoneGadget mere end 3.000 forskellige slags varer på lager, som oftest bliver sendt afsted samme dag der er blevet afgivet bestilling.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra iPhoneGadget:

20% rabat

20% rabat eller mere hos iPhoneGadget.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri fragt

Fri fragt når du handler hos iPhoneGadget.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

iPhoneGadget Webshoppen har både egne produkter, såvel som mærkevarer i alverdens materialer – lige fra silikone til aluminium og Hard Case. Det betyder at du både kan finde Red Bull og Ed Hardy covers, såvel som et helt minimalistisk og elegant Hard Case-cover. Der findes et utal af underkategorier under det enkelte Appleprodukt, så kunderne nemt kan gå på opdagelse i udvalget. Hvis der ikke er noget der falder i ens smag, har iPhoneGadget.dk også en designfunktion. Her kan kunderne designe deres helt eget cover fra bunden. Alle priserne er holdt på et konkurrencedygtigt niveau. Alt i alt har kunden de optimale betingelser for at personliggøre sine Appleprodukter, samtidig med at disse bliver beskyttet.