Insjö Rabatkode 2018 | 10%, 15%, 20% rabat | December

Insjö er hjemmesiden bag produktet Insjö bagINbag og andre mindre accessories, der ifølge firmaet er designet til at forbedre små irritationer i hverdagen og gøre livet lettere for kvinder i hele verden. Produktet er en organiser til håndtasker, men har taget skridtet videre fra blot en simpel rumdeler i hver taske.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Insjö:

Gode rabatter og tilbud fra Insjo.com

10-25% rabat, 50-400kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

bag.insjo.com/bag/?tt=19086_12_252253_&r=%2F

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Insjös startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Du kan bruge den samme Insjö organiser til alle dine tasker, da du ganske enkelt bare skal tage den op fra den ene taske og flytte den over i den anden du gerne vil bruge. Dermed er du altid sikker på at du ikke har glemt noget, og alle dine vigtigste ejendele er pænt sorteret, så du let kan komme til dem. Udover disse unikke bagINbags i forskellige størrelser, kan man også købe nøgleringe, skulderstropper, snore og andre småting inde på webshoppen. Insjö-brandet har kontor i Finland og er grundlagt af den kinesiske designer May Huang. Webshoppen sender i øjeblikket til Europa, Nordamerika og Australien, men det er også muligt at skaffe sig en af de unikke taske-organisers fra en lang række forhandlere i fysiske butikker, særligt i Skandinavien.