Illux Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Maj

Illux.dk har eksisteret siden 2006. Webshoppen forhandler personlig og stilfuld vægudsmykning i et væld af varianter, og til ganske attraktive priser. Illux har private kunder, men også alt lige fra kunstnere og fotografer til indretningsarkitekter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Illux:

Alle rabatter

Alle rabatter og rabatkoder hos Illux.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/jc4hns4

Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Illux.dk De spænder derfor utroligt bredt og kan levere den perfekte løsning til den enkelte kundes behov. De har et fremragende koncept, som giver deres kunder mulighed for at vælge imellem et væld af produkter.

Hos Illux.dk er kunden i centrum og webshoppen gør sit yderste for at levere både produkter og kundeservice i høj kvalitet. Firmaet tilbyder at printe kundernes egne fotos på alt lige fra glas til lærred, lave collager eller ligefrem popart. Derudover har de også tapet, hvor man kan vælge mellem Illuxs eget udvalg, klassiske tapeter, eller få lavet sit helt eget. Endelig er der også Illuxs egen kunstafdeling, såvel som vægdekoration der tjener som akustikforbedring. Udover Illuxs webshop, har firmaet også et showroom og galleri beliggende i Skanderborg, hvor kunderne selv kan tage et kig på deres forskellige produkter.