House of Stars Rabatkode 2018 | 15-40% rabat & Fri fragt | Juli

HouseOfStars.dk er en dansk webshop og fysisk butik, som ligger i Randers. Butikken skiller sig kraftigt ud fra øvrige skønhedsbutikker, da både produkter og butikkens indretning bærer præg af New Yorks SoHo-stil. Websiden og den fysiske butik er drevet af Charlotte Møller, som er uddannet makeupartist fra New York.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra House of Stars:

15% rabat

Mindst 15% rabat hos Houseofstars.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Houseofstars.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 599,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

House Of Stars Charlotte har været medvirkende til at mange amerikanske brands også bliver solgt på det danske marked, og hun var med til at lancere Ole Henriksen i Danmark. Nogle af de mest kendte mærker som House Of Stars sælger, er for eksempel Kardashian Beauty, Cult 51, og Eight & Bob. Alle produkter udvælges nøje, og det er kun de allerbedste der bliver tilbudt på webshoppen. Med Charlotte Møllers mangeårige erfaring, kan kunderne således være helt trygge ved at handle hos House of Stars. Butikken forsøger altid at leve op til deres filosofi om at pleje af krop og sjæl er lig med øget livsglæde. Så skabes den perfekte balance, og dette forsøger House of Stars at viderebringe til sine kunder.