Hollys Rabatkode 2018 | 10-35% rabat & Fri fragt | Juli

Hollys.dk blev skabt i 2002 og er et dansk brand som sælger både baby- og børnetøj, samt tilbehør. Derudover har siden også et outlet med nedsatte priser. Holly’s er kendt for deres kvalitetsfulde tøj, med de karakteristiske firkløvere på.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Hollys:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos Hollys.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=16220&m=12&a=252253&u=%2Fshop%2Foutlet-133c1.html

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte outlet-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Hollys.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=16220&m=12&a=252253

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Hollys De designer flotte dragter, tøj og tilbehør som ikke blot ser flot ud, men som heller ikke går på kompromis med komfort og pasformen. Ifølge siden selv, laver de ikke blot tøj for at ”skabe mini-voksne”. Tværtimod bliver barnets komfort altid prioriteret først. Siden promoverer deres fire kerneværdier kærlighed, tillid, håb og anerkendelse i alt hvad de laver.

Websiden har også flere forskellige guides der især er rettet mod nybagte forældre. Her bliver kunderne hjulpet på vej i hvilke ting de skal købe til deres børn, lige fra sikkerhed til kvalitet, og hvordan de samtidig også kan spare penge. Hollys.dk har kontor i Korsør og er en e-mærket webshop.