Hobbygaarden-Kaas Rabatkode 2018 | 10-20% rabat | December

Hobbygården sælger alt hvad du kunne tænke dig til dine kreative sysler.

De sælger alt inden for perler, og tilbyder forskellige mærker at vælge imellem, samt et væld af farver. Desuden har de en masse tilbehør som perlefødder, pincetter og klæbepapir. Samtidig har de massere af perlemønstre til alle årstider, samt bøger fyldt med inspiration, tips og råd.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Hobbygaarden-Kaas:

Gode rabatter og tilbud fra Hobbygaarden-Kaas.dk

10-25% rabat, 50-300kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/yc9osrgr

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Hobbygaarden-Kaas startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Under kreativ hobby finder du alt hvad hjertet begærer når der kommer til at være kreativ. De har blandt andet karton og papir, scrapbooking, kort, kuverter, skabeloner, stencils, maskiner, stencils, og materialer til forskellige begivenheder. Desuden er det muligt at købe samlede kits, så du nemt kan komme i gang.

Under tegne og male kan man finde tucher og farveblyanter i alle regnbuens farver. De har desuden vandfarver og akvarelfarver samt tilbehør, så alle kan komme i gang med deres kreative udfoldelser.

De sælger også hobby bøger, smykke artikler, håndarbejde produkter, samt blandt andet legetøj og brugs kunst. Det er også muligt at købe gavekort til deres kreative workshops.