Heymay Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Maj

Heymay.dk er en dansk webshop med base i Herlev, som sælger interiør til alle de vigtigste rum i boligen. Ideen til siden opstod i maj 2009, hvoraf navnet stammer fra.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Heymay:

15% rabat

15% rabat eller mere når du handler hos Heymay.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hzzgvbs

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Heymay.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zrnkby7

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 399,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Heymay Siden har fokus på godt design og god kvalitet, og fører kendte mærker som Muuto, Ferm Living, Nomess Copenhagen, og Kähler. Der er derfor et stort udvalg inden for møbler, lamper, og tekstil, men også de mindre ting som dekoration og keramik.

Heymay.dk tilbyder dag-til-dag levering, såvel som gratis gaveindpakning for deres kunder. De går højt op i at give en personlig kundeservice, da de sætter stor pris på den løbende dialog som de har med deres kunder. Heymay er bevidste om at mulighederne i dag er store og næsten endeløse, så derfor forsøger de at gøre udvælgelsen lettere for deres kunder – og måske endda inspirere til at investere i noget nyt. Folkene bag er designentusiaster og gør deres bedste for at tilbyde smukt og funktionelt design til forbrugerne.