HelsePlus.dk Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juli

HelsePlus.dk er en af Danmarks største webshops med helseprodukter, som blev etableret tilbage i 2007. Her kan kunderne finde over 14.000 forskellige produkter inden for helse, skønhed, personlig pleje, og helsekost – især findes der et kæmpe udvalg af te.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra HelsePlus:

10% rabat

Mindst 10% rabat hos Helseplus.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Helseplus.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 750,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

HelsePlus.dk Webshoppen er godkendt af både e-mærket, Fødevarestyrelsen, og Lægemiddelstyrelsen. Derfor kan kunderne helt trygt gå på jagt i webshoppens store sortiment. Der er også altid en stor chance for at kunderne finder præcis det de søger, da HelsePlus har produkter fra leverandører i både ind- og udlandet. Butikken tilbyder stort set alle produkter inden for helse, og forsøger altid at holde priserne på et konkurrencedygtigt niveau, så alle kan være med. De har inddelt varerne i flere produktkategorier ud fra kundens behov – her er for eksempel et udvalg af produkter for arbejdspladsen eller kontoret. Derudover leverer HelsePlus også til alle nordiske lande indenfor blot 2-3 hverdage. HelsePlus har også en fordelsklub, hvor medlemmer blandt andet får 5% rabat, gratis vareprøver, specialtilbud, og mange andre fordele. Medlemsskabet er helt gratis.