Helsehelse.dk Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juni

HelseHelse.dk startede i 2006 med at være en lille helsebutik i Haslev, som blev drevet af ægteparret Carsten og Christel Holm. Sidenhen har butikken skiftet hænder, men filosofien er den samme – nemlig at tilbyde kunderne lige præcis de produkter som de leder efter.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Helsehelse:

10% rabat

Mindst 10% rabat hos Helsehelse.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Helsehelse.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 650,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

HelseHelse.dk Derfor har HelseHelse et stort udvalg og mange nicheprodukter, da de altid forsøger at efterkomme kundernes ønsker uden at gå på kompromis med prisen. HelseHelse.dk har et af Danmarks største udvalg inden for økologiske fødevarer, kosttilskud, og skønhedsprodukter. Webshoppen har over 4000 varer i sortimentet, som er inddelt i mange forskellige kategorier – for eksempel glutenfri, fairtrade, vegansk og rawfood. De udvider hele tiden sortimentet med nye produkter efter kundernes ønsker. HelseHelse stræber efter at skabe en tæt kontakt med kunden og det er vigtigt for butikken, at kunderne føler sig oplyste. Hele kernen ligger nemlig i interessen for sund og økologisk livsstil, og derfor vil butikken gerne klæde kunderne på til at træffe deres egne valg og finde deres egne yndlingsprodukter.