HappyHello Rabatkode 2019 | 10-50% rabat & 50-200kr | December

HappyHello.dk er en webshop som tilbyder et unikt koncept inden for udstyr og legetøj til børn. HappyHello tilbyder kunderne et abonnement hvor der hver måned bliver afsendt en kuffert fyldt med forskelligt udstyr der passer til barnets køn, alder, og udviklingsstadie.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra HappyHello:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra HappyHello.dk

10-20% rabat, 50-200 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se HappyHellos startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

HappyHello Produkterne hjælper derfor med barnets udvikling i de stadier der er allervigtigste i den måned som kufferten bliver modtaget. Pakkerne kan købes i perioder fra 1-12 måneder, og er oplagte gaver til børnefamilien. Kufferterne bliver sammensat af erfarne pædagoger, således at de bidrager til udviklingen af barnets motorik, sanser, og sproglige kundskaber. Kufferterne henvender til gravide og børn op til 4 år. Produkterne i kufferterne kan være alt fra graviditetstilbehør til legetøj, der inspirerer til kreativ leg, og er sammensat så den passer til kundernes behov. En HappyHello kuffert indeholder 4-6 produkter, gave til mor, gavekort til populære webshops, og mange andre medlemsfordele. HappyHello samarbejder med en lang række kendte mærker som bidrager med indhold i kufferterne. Priserne ligger mellem 269 og 299, alt efter hvor mange pakker man bestiller.