Hairback Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Fri fragt | Juli

Hairback.dk er, som navnet antyder, en webshop der har fokus på at tilbyde deres kunder produkter imod hårtab. Hairback er et relativt nyt produkt, som er rettet mod folk der er ved at blive tyndhårede. Ved hjælp af Hairback kan kunderne få deres hår til at se op til 4 gange tykkere ud, og hele processen tager ikke mere end 30 sekunder.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Hairback.dk:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Hairback.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte tilbud. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Produktet består af mikro hårfibre lavet af det organiske protein kreatin, som bliver påført ganske enkelt i håret. Takket være en avanceret fremstillingsproces, sætter hårfibrene sig fast i hårstråene på grund af deres statiske elektricitet. Produktet er naturligvis økologisk, og er opbygget af det samme stof som naturligt hår, så derfor er det helt ufarligt at benytte sig af, og skader heller ikke håret. Hairback.dk har utroligt mange gode anmeldelser på Trustpilot, og tilbyder prisgaranti på alle deres produkter. Webshoppen tilbyder også fri fragt ved køb over 499 kroner. Levering foregår indenfor 1-2 hverdage efter afsendelse.