Guldsmed Borup Rabatkode 2018 | 10-35% rabat & Fri Fragt | Juli

Guldsmedborup.dk er en dansk webshop som sælger et stort udvalg af smykker, ure, og andet tilbehør. Webshoppen er en del af Guldsmed Borup som ligger i Næstved Storcenter på Sydsjælland. Butikken er Sydsjællands ældste smykke- og ur-butik, og har også Sjællands største udvalg af guldsmykker og sølvsmykker.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Guldsmed Borup:

15% rabat

15% rabat eller mere hos GuldsmedBorup.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos GuldsmedBorup.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 399,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Guldsmed Borup Ud over at forhandle mærker som Kranz & Ziegler, Pandora, og Daniel Wellington, har Guldsmed Borup også deres eget mærke – Borup Design. Borup Design bliver produceret hos Guldsmed Borups eget værksted, som den eneste i Næstved og omegn. Derfor har kunderne også mulighed for at få specialdesignet deres helt egne smykker, som passer til deres stil og personlighed. Dette kræver blot at man tager kontakt til guldsmeden. Guldsmed Borup er også den eneste butik i Næstved og omegn der har en faguddannet urmager i butikken. Derfor kan kunderne få repareret alle slags ure og få udskiftet batterier af en fagmand, hvilket er en sjældenhed i Danmark. Guldsmedborup.dk tilbyder fri fragt ved køb over 399 kroner og landsdækkende bytteservice.