Gucca Rabatkode 2018 | 15-30% rabat & Gratis fragt | Juni

Gucca.dk er en dansk webshop som blev etableret i 2003. Gucca startede ud med at være en lille webbutik som udelukkende solgte DVD-film, til i dag at være et stort varehus med mere end 80.000 produkter i deres sortiment. Webshoppen håndterer tusindvis af ordrer hver måned, og deres produkter er fordelt over mere end 30 afdelinger.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Gucca:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Gucca.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Gucca.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 599,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Gucca Gucca.dk sælger alt inden for bøger, film, elektronik, legetøj, og boliginteriør – og de bliver ved med at udvide deres sortiment hele tiden. Guccas hovedkontor og kundeservice ligger i Herning, men ellers har netbutikken også lager i Vipperød. Det er enten fra lageret eller direkte fra leverandørerne at varerne bliver sendt ud til kunderne. For webshoppen er det vigtigt at deres priser er gennemskuelige og gennemsigtige – derfor findes der ikke nogen kundeklubber eller medlemskaber der kræver betaling hver måned, såvel som der heller ikke gøres brug af afbetalingsordninger. I stedet satser de på ærlighed og på at holde priserne så konkurrencedygtige som muligt. Gucca.dk har også et godt ry og har fået mere end 22.000 anmeldelser på Trustpilot, med et gennemsnit på fem stjerner.