Goshop Rabatkode 2018 | 15-25% rabat | Maj

Goshop.dk er en dansk webshop der er baseret i Fårup, og som sælger alt til boligen og hverdagen. Webshoppen har et stort udvalg af isenkram, særligt inden for køkkenudstyr, hvor de blandt andet har køkkenmaskiner fra Royal, samt gryder, pander, og andre el-apparater. Goshop har også varer inden for personlig pleje, beklædning, cykler, samt leg og fritid. Derudover har webshoppen også et mindre udvalg af kogebøger som kunderne kan lade sig inspirere af.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Goshop:

15% rabat

15% rabat eller mere hos Goshop.dk.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/mmzxrz4

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Rabatten gælder udvalgte produkter hos Goshop. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Goshop.dk er særlig velegnet til kunder der køber stort ind, da de tilbyder mængderabat på varer (enkelte produkter undtaget). Hvis kunden køber mellem 3 og 5 stk. gives der rabat på 10%, 15% på 6-9 stk., og 20% ved køb af mere end 10 stk. af samme vare. Goshop har også pakkeløsninger ved køb af køkkenmaskiner fra Royal, hvor kunderne kan købe maskinen sammen med alt det ekstratilbehør som gør at man kan bruge sin køkkenmaskine til næsten alt. Pakkerne inkluderer blandt andet kødhakkere og grøntsagssnittere, og giver derfor store besparelser, sammenlignet med hvis man køber produkterne hver for sig.

Goshop.dk har også et outlet på hjemmesiden med ekstra nedsatte varer, så der er mulighed for at gøre en god handel til langt under markedspris. Goshop.dk har en fremragende bedømmelse på Trustpilot med 9,0 i gennemsnit. Webshoppen tilbyder kunderne dag til dag leveringen, såfremt ordren bliver bestilt inden kl 12.00 på hverdage. Der gives op til 30 dages returret. GoShop holder kunderne opdateret om nyheder og lægger forskellige guides ud under deres nyhedssektion på hjemmesiden, såvel som i deres nyhedsbrev.