Glamourmom Rabatkode 2019 | 10-30% rabat | December

Glamourmom.dk er startet i 2000 af Line Rothman, efter hun havde fået sit første barn. Hun kiggede desperat efter en top der lod hende få nem adgang til at amme, uden at skulle blotte sin efter fødselsmave for resten af verden. Da hun ikke kunne finde dette online, designede hun sin egen og Glamourmom bh tank var født.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Glamourmom:

Gode rabatter og tilbud fra Glamourmom

10-30% rabat, 50-300kr rabat og mere. VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/y7zpv3ah

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Glamourmoms startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

BH tank toppen, har indbygget BH der giver fuld støtte, og nem adgang til at amme uden at skulle blotte hele overkroppen til omverden.

Du finder deres toppe i modellerne lang, kort, for kvinder med ekstra stor barm, natkjoler, samt ammekjoler. Du finder deres produkter i størrelserne small til XXL, og i 14 forskellige farver. Så der er noget for enhver smag og enhver kropstype.

Glamourmoms produkter er designet af mødre for mødre, og er i dag et internationalt elsket mærke. Og så forhandles de til priser hvor alle kan være med.