Gelateria.dk Rabatkode / Rabatkupon 2018 | 10-20% rabat | Juni

Gelateria.dk er hjemsted for Danmarks største udvalg af ismaskiner. I denne butik finder ikke små billige ismaskiner med separat køleelement, men udelukkende kvalitetsmaskine fra anerkendte mærker.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Gelateria:

10-20% rabat

10-20% rabat eller mere hos Gelateria.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Gelateria.dk Gelateria sælger til både private og erhverv, og sortimentet dækker alt fra små maskiner til hjemmebrug til store semi-industrielle ismaskiner til caféer og restauranter. Står du og skal bruge en isske eller ægte italiensk ispaste finder du det også i shoppen.

På Gelateria finder du verdenskendte brands af ismaskiner og tilbehør fra fx Musso, Koenig, Nemox, Tovolo, Zeroll, Sage by Heston Blumenthal, Joseph Joseph, Broggi og Silikomart. For danske iskendere må særligt Musso og deres Lussino 4080 falde i øjnene, da det er denne model Mette Blomsterberg anvende i sine populære TV-programmer.

Udover ismaskiner har Gelateria også fundet plads til et par kaffemaskiner fra Delonghi, for de selv siger god is og god kaffe hører uløseligt sammen.

Da ismaskinerne på gelateria.dk vejer op til 100 kg (den professionelle MUSSO Consul) beregnes levering på baggrund af den specifikke ordre. Det er derfor ikke muligt at finde fragtpriser på hjemmesiden, men får prisen før ordren godkendes.