Gadgets.dk Rabatkode 2018 | 10-20% rabat & Fri fragt | Juli

Gadgets.dk startede op i 2002 som en protest imod at mænd altid fik sokker og aftershave i gave. I stedet ville de tilbyde deres kunder sjove, skøre, anderledes, og praktiske produkter som er oplagte gaveønsker eller bare til lidt ekstra forkælelse.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Gadgets.dk:

20% rabat

Mindst 20% rabat hos Gadgets.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Gadgets.dk Gadgets.dk er en del af We Trade ApS, og webshoppen er kendt for at præsentere nye gadgets hver eneste uge på webshoppen – samlet set udvider de deres sortiment med mere end 250 nye gadgets hvert år. Derfor har kunderne altid noget at vende tilbage til og Gadgets.dk er altid med på de nyeste tendenser og sjoveste ideer. Størstedelen af deres produkter bliver produceret i Kina, og derfor har siden også sourcer i Hong Kong som kan hjælpe dem med at følge op på fabrikkerne og tjekke at varerne lever op til kravene om kvalitet og funktion. Gadgets.dk samarbejder med nogle af de største producenter i branchen, og derfor har de også god indsigt i hvilke produkter der er under udvikling.