By Tika Rabatkode 2019 | 10-30% rabat & Fri fragt | December

ByTika.dk er både en webshop og et mærke, som producerer møbler. Webshoppen blev startet i 2013 og har base i Spøttrup. Møblerne designes og produceres udelukkende i Danmark, og folkene bag By Tika har mere end 25 års erfaring med møbelproduktion.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra By Tika:

Mindst 10-20% rabat

Mindst 10-20% rabat når du handler hos By Tika.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/gs875ya

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte salg-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Her er det møbelsnedkeren der står for produktionen, og hvert produkt bliver lavet efter ordre. Træet henter firmaet fra FSC-certificerede skove, så kunderne kan handle med god samvittighed. Kunden får således et håndlavet møbel når de bestiller hos By Tika, og firmaet skræddersyer gerne varer efter kundens eget ønske. Derfor har de heller ingen gamle lagervarer eller store lagerbygninger, men fokuserer i stedet på den enkelte kundes behov. Møblerne er fremstillet i enten massivt træ eller højtrykslaminat, som giver en lang levetid og høj kvalitet. På deres skamler og taburetter bliver der brugt lammeskind fra Island, for at få det helt rette nordiske look. Udover at firmaet sælger direkte fra deres egen webshop, findes der også en lang række forhandlere som fører deres møbelmærke.