Frandeli.dk Rabatkode 2019 | 10-40% rabat & Fri fragt | December

Frandeli.dk er en dansk internetvirksomhed, som sælger undertøj og andet kropsnært tilbehør. Der er både sexet lingeri, funktionelle amme-bh’er, falske øjenvipper og andre små dimser, der gør hverdagen mere behagelig på en hudnær måde.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Frandeli:

20% rabat

20% rabat eller mere når du handler hos Frandeli.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jmm8dvo

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Frandeli Der er også undertøj til mænd og plus size kvinder, samt korsetter og tørklæder af forskellig slags. De havde en overgang en fysisk butik, men fokuserer nu udelukkende på webshoppen, som går højt op i at kunderne skal have en god oplevelse. Alle pakker sendes diskret, hurtigt og billigt, og deres kundeservice står ofte klar til at assistere dig indenfor et par timer over email. Deres slogan - next to the skin - vidner om virksomhedens mission om at udbyde kvalitetsprodukter, der kommer helt tæt på dig, og deres e-mærkning og anmeldelser vidner om deres oprigtighed og troværdighed, samt om produkternes kvalitet. Frandeli accepterer desuden et bredt udvalg af betalingsformer, inklusiv ViaBill, som tillader rentefri afbetaling. Så hvis du leder efter et sted at anskaffe dig alt fra strømper til varmetæpper og babytilbehør, så kan Frandeli tilbyde et meget alsidigt udvalg. Men de er selvfølgelig som det første eksperter i undertøj, lingeri og den slags tilbehør, og er i øjeblikket ved at udvikle deres kosmetiksektion.