Foliekniven Rabatkode 2018 | 10-25% rabat & Fri Fragt | Juli

Foliekniven.dk sælger folier, skilte, bannere, folietekster og klistermærker til private og virksomheder. Virksomheden er beliggende i Refsvindinge på Fyn og det er muligt at besøge firmaets butik og showroom, og se varerne ved selvsyn.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Foliekniven.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Foliekniven.dk

Fri fragt, 10-25% rabat, 50-200kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Folieknivens startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Foliekniven På Foliekniven.dk har et bredt udvalg af produkter og du finder bl.a. Folie i metermål, Folie til vinduer, Solfilm til vinduer, Selvklæbende bogstaver og tal, Klistermærker, Banner med tryk, Magnetskilte og Skilte med print.

Butikken har et stort udvalg af forskellige folier, og hvad enten du bare skal bruge et par meter whiteboard folie eller folie til indpakning af en hel bil kan Foliekniven.dk være behjælpelig med den rigtige løsning.

Foliekniven.dk har også en meget informativ FAQ hvor du kan finde videoer om montering af folie, og andre guides og informationer.

Udover det store udvalg af folie kan Foliekniven.dk også leverer udstillings-systemer til messer eller display i butikker. Butikken har også et fint udvalg af værktøj og tilbehør til montering af folie.

Foliekniven.dk bliver vurderet til fremragende 9.4 på Trustpilot hvilket er særligt imponerende branchen taget i betragtning.