Foderboxen / Vetboxen Rabatkode 2018 | 10-25% rabat | December

Foderboxen.dk er en webshop der forhandler produkter fra dyrlæger og dyrehandlere online. Kunderne kan derfor nemt klikke sig ind og bestille varerne hjem, uden at skulle lede efter de specifikke varer i flere forskellige butikker. Webshoppen startede op i 2008, og har sidenhen udvidet med både hundesalon og tilbud om hundetræning.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Foderboxen / Vetboxen:

Gode rabatter og tilbud fra Foderboxen.dk / Vetboxen.dk

10-25% rabat, 50-200kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tc.tradetracker.net/?c=13264&m=12&a=252253

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Vetboxens startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

I 2016 blev Foderboxens primære koncept, Vetboxen, lanceret, som tilbyder kunderne at købe dyrlægeprodukter online og få det leveret. Det der adskiller Foderboxen, eller nærmere Vetboxen, fra øvrige konkurrenter er, at de vægter samarbejde med lokale dyrlæger højt. De sørger for at kunderne kan støtte deres lokale dyrlæger og dermed give dem en del af overskuddet fra salget. Samtidig letter de dyrlægernes arbejde, da de ikke selv skal stå for deres egen webshop, men i stedet kan vælge at blive partnere med Foderboxen.dk. På den måde kan de tilbyde deres kunder at handle online og få del i salget, uden at skulle stå med al besværet ved at drive en webshop. Foderboxen.dk samarbejder med en lang række brands, som dyrlægerne i forvejen benytter sig af. De tilbyder således et alternativ til supermarkeder samt udenlandske webshops, og teamet bag Foderboxen gør deres bedste for at få kunderne til at vælge kvalitet og ekspertise frem for halvfærdige løsninger. Webshoppen tilbyder kunderne 5% rabat såfremt de melder sig ind i kundeklubben, og herefter kan medlemmerne optjene point som de kan bruge i webshoppen. Ud over deres store udvalg af foder og udstyr til kæledyr, har Foderboxen også en masse pasningsvejledninger til alle slags kæledyr – både fisk, krybdyr, gnavere, katte, og mange flere.