Fitkost Rabatkode 2018 | 10-25% rabat | Maj

Fitkost.dk er en webshop hvor kunderne kan tilmelde sig en unik abonnomentservice, der leverer sunde og nærende måltider til kunderne. Fitkost.dk blev startet op i 2016 af Trine og Maja Henneberg, som havde et klart mål om at gøre vægttab nemt og sjovt – og hjælpe deres kunder med at holde vægten nede.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Fitkost:

Gode rabatter og tilbud fra Fitkost.dk

10-25% rabat, 50-200kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/kd3xfxs

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se Fitkost.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

Kunderne slipper således for at tælle kalorier, veje mad af, og lignende, da alt arbejdet bliver gjort på forhånd. Alle måltiderne bliver udviklet i samarbejde med professionelle kokke og specialister inden for kost og vægttab, så kunderne kan være sikre på at måltiderne er af højeste kvalitet og holder hvad de lover. Alle måltider bliver nøje målt og vejet, og tilberedt med friske råvarer, og kokkene sørger for at måltiderne er varierende og spændende. Fitkost er perfekt for kunder der gerne vil spise sundt, men har for travlt i hverdagen til at bruge flere timer på at forberede mad. Webshoppen leverer to gange ugentligt lige til døren, og måltiderne kan tilpasses både mænd, kvinder, og børn. I en pakke får man seks måltider per dag til en person, men man kan også tilkøbe pakken med aftensmad, der indeholder 20 aftenmåltider for hele familien. Leveringen koster 29 kroner pr gang, og maden leveres søndag og onsdag af Fitkost selv. Maden bliver leveret i en flamingokasse med køleelementer, så maden kan holde sig frisk såfremt kunden ikke er hjemme når maden bliver leveret. I øjeblikket leverer Fitkost, der har kontor i København SV, kun til Sjælland. Alle kundehenvendelser besvares inden for 24 timer.