Fit4Fight Rabatkode 2018 | 20% rabat & Fri fragt | Juni

Dette er siden for kampsportsudøvere og fitnessfreaks på alle niveauer og med ethvert budget. Fit4Fight tilbyder alt indenfor træningstøj, udstyr, tilbehør og kosttilskud rettet mod dem, der har brug for nyt kampsportsudstyr, en motiverende tanktop, eller som blot ønsker at give træningen et ekstra skub.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Fit4Fight:

20% rabat

20% rabat eller mere når du handler hos Fit4Fight.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jpsgpxq

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte outlet-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Fit4Fight.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hvyda3x

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 999,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fit4Fight Fra Jiu-Jitsu til Thaiboxing, fra aminosyrer til nøddesmør, fra håndledsbeskyttere til sjippetov, hvis du kan bruge det i din træning, har Fit4Fight det. Siden er meget kvalitetsbevidst, og sælger både deres eget mærke og en lang række andre anerkendte mærker som Phantom, Century og Grips.

De tilbyder dag-til-dag levering, som er gratis når man køber for over 999 kr., hvilket man hurtigt kommer op på, når man browser det imponerende udvalg af træningsforbedrende varer, Fit4Fight tilbyder. Er man blot på udkig efter tilbehør til sin fitnesstræning finder man her både måtter, vægte, straps og flot tøj med motiverende print. Hvem får ikke lyst til at pumpe noget jern med en drikkedunk, der siger ”BEAST MODE ON”? Man kan endda anskaffe sig træningsrigtige snacks til når man er færdig med en gang tilfredsstillende træning. Og har man spørgsmål eller leder efter ekspertråd, sidder Fit4Fights medarbejdere tilgængelige på telefonen, klar til at hjælpe med dit mindste spørgsmål.