Farmors Outlet Rabatkode 2018 | 20% rabat & Fri fragt | Juli

FarmorsOutlet.dk blev startet i 2011 af Connie Nielsen, da man følte at der ikke var et stort nok udbud af tøj til for tidligt fødte børn. Ved at importere varerne selv og tage egne billeder af produkterne, kunne man spare utrolig mange omkostninger, men stadig sælge den samme kvalitet som alle andre butikker.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Farmors Outlet:

20% rabat eller mere

20% rabat eller mere hos Farmorsoutlet.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Farmorsoutlet.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 350,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Farmors Outlet Det førte til lanceringen af Farmors Outlet, som selv står for al håndteringen af varerne. Derudover sparer webshoppen også omkostninger ved ikke at have en fysisk butik, og derfor kan varerne sælges langt billigere end konkurrenterne. Farmors Outlet har premature tøj fra europæiske mærker som Tiny Me, Beebo, og Fixoni, som alle har produkter i 100% bomuld. Siden 2014 har webshoppen udvidet varesortimentet, til blandt andet at inkludere legetøj fra kendte mærker, børnekufferter, weekendsenge, og andet udstyr til børn. Farmors Outlet er hele tiden på udkig efter nyt og kreativt legetøj til fornuftige priser. Webshoppen har også en varesektion med restsalg, hvor kunderne kan finde store besparelser. FarmorsOutlet.dk har dag-til-dag levering. Bestillinger der er lagt inden kl 15.00 bliver afsendt samme dag.