Emanuels Eco Design Rabatkode 2019 | 10-50% rabat & Fri fragt | December

Emanuels.dk sælger tøj, møbler, og boligting både til børn og voksne. Siden forhandler alle de kendte mærker som Oxdenmarq, Flos, og Bloomingville, og så er siden naturligvis e-mærket. Det der adskiller Emanuels.dk fra alle andre danske webshops, er deres store fokus på miljøet og hvorledes de sætter deres aftryk på verden ved at forhandle tøj.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Emanuels.dk:

Mindst 5-20% rabat

Mindst 5-20% rabat når du handler hos Emanuels.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/j74c54o

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

10% rabat

10% rabat hos Emanuels.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/j94mh4x

Du behøver ingen rabatkode. Tilmeld dig Emanuels nyhedsbrev og få 10% rabat. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Emanuels.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/j94mh4x

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Emanuels Som webshoppen selv fortæller, så er mode en af de største syndere når det gælder miljøet og udledning af CO2. Derudover er der naturligvis også de skadelige virkninger som vi selv kan blive udsat for – meget beklædning indeholder nemlig pesticider, flammehæmmere, og tungmetaller. Derfor har Emanuels.dk valgt at føre økologisk og etisk korrekt tøj, og de benytter sig også af miljøbevidst emballage såvel som CO2-neutral strøm. De er yderligere begyndt at arbejde på at få fremstillet møbler som er behandlet med et minimum af kemikalier. Kunden kan således handle trygt hos Emanuels.dk, og vide at de ikke skader miljøet eller dem selv ved at bruge webshoppens produkter.