Efarvehandel.dk Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juli

Efter 20 år i farcehandelsbranchen har efarvehandel.dk en bred ekspertise indenfor alle former for farve og maling. De har en fysisk butik i Højbjerg, som ligger tæt ved Århus, hvor hovedparten af deres udvalg også findes, men bor man ikke lige i nærheden, er webshoppen en rigtig god løsning.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Efarvehandel.dk:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Efarvehandel

Gratis leverering, 10-40% rabat, 100-500 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/zt7d5y2

Se Efarvehandel.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Efarvehandel.dk De har alt fra hårdfør udendørs træmaling til blid tekstilfarve til sensitive stoffer. Der er også tapet og spraymaling, lak og rensemidler, samt diverse redskaber som pensler og ruller. Farveudvalget er enormt, og i deres butik har de endda en toningsmaskine, som man kan få benyttet. Hos efarvehandel.dk har de også et større udvalg af kvalitetsmærker som DYRUP, GORI, Belton og Foliatech til lavpris, og de har ofte tilbud på en lang række forskellige varer, så du altid kan finde lige netop det, du leder efter til en god pris. Og køber du for mere end 300 kr er fragten gratis! Eller hvis du bor i nærheden, kan du hente din bestilling i butikken, og slippe for fragtomkostninger. På hjemmesiden finder du farvekort fra de forskellige mærker, og er du stadig i tvivl efter at have kigget på dem, er efarvehandel.dks kundeservice altid klar til at hjælpe og guide dig!