Edith & Ella Rabatkode 2018 | 10-20%, 100kr rabat & Fri fragt | Juli

Hvis du er til unikt og glædestrålende tøj af høj kvalitet, så er Edith & Ella butikken for dig. Fra den blev etableret i 2004 har virksomhedens mål været, at skabe eksklusivt tøj med omtanke og omsorg, og i små oplag på kun 25-200 stykker, så kunden kan være sikker på, at det stilede dametøj ikke er noget, alle render rundt med.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Edith & Ella:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Edith & Ella.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/hyvpzxf

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

100kr rabat

100kr rabat når du shopper for mindst 600kr.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zbxv95y

Du behøver ingen rabatkode. Tilmeld dig Edith & Ellas nyhedsbrev/kunde klub og få 100 kr rabat. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Edith & Ella.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/gm8m3y3

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 1200,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Edith & Ella Klæderne, der er designet specifikt til Edith & Ella, fremhæver det smukke og feminine ved kvinder, og er ofte farverige og med unikt print, så de spreder glæde, ikke kun hos bæreren, men også de mennesker, hun omgiver dig med. Og denne positivitet er spredt hele vejen ned gennem produktionskæden, eftersom Edith & Ella kun beskæftiger sig med producenter, der behandler alle led i produktionen ordentligt. Det samme gælder for kundeservicen, der også har fokus på, at alle skal behandles godt, og få den bedste service. Derfor leveres varen også indenfor 1-3 hverdage, og hvis man køber for over 1200,- er fragten gratis. På hjemmesiden kan man endda finde unikke shoppemuligheder, eftersom man kan browse kataloget efter kategori, mønster, eller kropsform. Så er man helt sikker på at finde lige det, er passer bedst til ens behov!