Ecco Rabatkode 2018 | 10-25% rabat & Fri Fragt | Juni

Det danske fodtøjsmærke Ecco startede for over 50 år siden, og har lige siden holdt fast i princippet om at skabe fodtøj af bedste kvalitet, komfort og stil til alle køn og aldre. Som den eneste større virksomhed inden for faget står Ecco selv for produktionen af deres sko, helt fra læderet fremstilles til at det sidste touch lægges på skoen i deres egne fabrikker, og de sælges i deres egne butikker.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Ecco:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra Ecco

Fri fragt, 10-25% rabat, 50-200kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

Se Eccos startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

ECCO På den måde kan de sikre sig, at alle led af produktionen foregår på de bedste vilkår og med de bedste resultater, og de kan tage ansvar for at deres medarbejdere, materialer og produkter bliver behandlet ordentligt. I alt har Ecco ansat folk af 50 forskellige nationaliteter, hvilket understreger deres idé om en global familie, der arbejder sammen om at fremstille sko, der passer til foden, så det ikke behøver at være omvendt. På deres webshop kan man ligeledes opleve den gode behandling, hvilket deres 5 stjerner på Trustpilot vidner om. Der er hurtig fragt, som er gratis over 499 kr., og gratis ombytning, så ingen kunde behøver gå på kompromis med komfort og pasform af skoen. Med Ecco-sko kan du være sikker på, at dine fødder har det godt.