EarBuddy Rabatkode 2018 | 50-150kr, 10-20% rabat & Gratis fragt | Juni

EarBuddy.dk er en webshop der forhandler høretelefoner og trådløse højtalere til konkurrencedygtige priser. Earbuddy I/S er ejet af Rasmus Velling og Lasse Hylleberg. Webshoppen blev etableret tilbage i 2014, hvor missionen var at tilbyde kunderne høretelefoner med lyd i den allerhøjeste kvalitet og design, uden at gå på kompromis med prisen. EarBuddy ser høretelefoner som en ’oplevelsesforstærker’.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra EarBuddy:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra EarBuddy.dk

Gratis leverering, 10-20% rabat, 50-150 kr rabat og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/zg2z3wz

Se EarBuddys startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

EarBuddy Ved at forbedre lydkvaliteten, forbedrer man også oplevelsen, og derfor kvalitetstester EarBuddy også alle deres produkter inden de bliver lagt op på webshoppen. Ud over at tilbyde høretelefoner som passer til kundernes hverdag og personlige stil, så har EarBuddy også en varesektion med høretelefoner til sport og fritid. Her er der fokus på at høretelefonerne skal sidde fast og have god lydkvalitet, men samtidig er det også vigtigt at man kan orientere sig. Sidst men ikke mindst, har EarBuddy også et udvalg af trådløse højtalere til bluetooth, som nemt kan tages med rundt. EarBuddy driver også en blog på webshoppen, og har skrevet forskellige guides til at hjælpe kunderne med at navigere rundt i de forskellige varer.