Duftladen Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juli

Duftladen er en dansksproget webshop med base i Schweiz. Deres koncept går ud på at købe hjem af en masse lækre dufte, som de så kan sælge til forbrugerne til billige penge. De har en masse kendte mærker, som for eksempel Kenzo, Chanel, Paco Rabanne, Hugo Boss, og Ralph Lauren.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Duftladen:

Mindst 15% rabat

15% rabat eller mere hos Duftladen.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Duftladen.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 700,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Duftladen Kort sagt har de alle de mærker som er særligt oppe her for tiden, og kan derfor tilbyde deres kunder lige det som de går efter. De sælger eksklusive parfumer til både mænd og kvinder. Duftladen.dk har netop en vision om at følge med tiden, ramme de helt rigtige trends, og forny sig hele tiden. Derfor har de også et meget varierende sortiment, da det hele tiden handler om hvad de har købt hjem lige nu og her. Kunden kan derfor hele tiden finde nye produkter hver gang de kigger forbi webshoppen. De udvider også løbende deres varekategorier. De har allerede nu hårprodukter og hudplejeprodukter til kvinder, men er også i gang med at lave disse kategorier til mænd. Ud over hudpleje, kunne dette være shampoo, gele, hårlak, etc. Sidst men ikke mindst, har Duftladen også et lille udbud af solcreme, som dog er sæsonpræget.