Drop Dead Rabatkode 2019 | 10-20% rabat & Fri fragt | December

Drop Dead er Danmarks mest anerkendte streetwear-forhandler, og har siden 1994 arbejdet mod at have det friskeste og bedste indenfor branchen. De finder deres varer over hele verden, og tilbyder dermed et udvalg, som mange andre danske forhandlere ikke kan hamle op med.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Drop Dead:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Drop Dead.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/z5cu7pa

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Drop Dead.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/z758wra

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 700,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Drop Dead Som en del af Too Shy, Skandinaviens største distributionsfirma indenfor urban apparel og streetwear, garanterer Drop Dead kvalitet og aktualitet, og tilbyder et bredt sortiment af mærker, blandt andet Pelle Pelle, Mass DNM, Two Angle, og Akomplice. Der findes fem fysiske butikker i Danmark, de fleste omkring København, hvor man kan finde en del af udvalget, og få en fornemmelse af ’the feel’ omkring tøjet og stilen. Men på dropdead.dk finder man en overskuelig og sorteret webshop, god kundeservice og en informativ blog om livsstilen og emner, der ofte interesserer deres kunder. Så hvis du er på udkig efter en ny cap eller et par friske kicks, så er Drop Dead stedet, der med størst sandsynlighed har, hvad du leder efter. Og køber du for over 700 kr er fragten gratis! Shoppen er både e-mærket og har gode anmeldelser på trustpilot, så du som kunde er garanteret ordentlig service og tilfredsstillende produkter.