DesignIndustry.dk Rabatkode 2018 | 10-20% rabat | Maj

Designindustry.dk kom til verden med ønsket om at være både et online bolig og mode shopping center, samt en inspirationskilde hvor du kan finde din personlige stil.

Designindustry.dk tilbyder alt du kunne tænke dig inden for accessories til dit hjem. De tilbyder varer fra 6 forskellige designere, så du kan finde noget for enhver smag.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra DesignIndustry.dk:

Gode rabatter og tilbud fra DesignIndustry.dk

10-25% rabat, 50-500kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/yab74ykq

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se DesignIndustry.dks startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

De har et stort udvalg i gulvpuder i forskellige farver og motiver, samt sofa og pynte puder i alle tænkelige farver, mønstre og materialer. De tilbyder og så plaider, rammer, stager og illustrationer, samt diverse andre indretnings tilbehør til boligen.

På deres blog kan du finde månedens inspiration, der tager dig med ind i Designindustry.dk’s verden. De anbefaler man læser den i ro o mag med en god kop kaffe, så man har tid til at nyde de nye designs og inspirationskilder.

Er man på farten har de deres “boligbloggenpå5min” hvor du kan få gode råd og tips til dit hjem på fem minutter. Blandt andet kan man læse gode råd om hvordan man behandler sit nye tæppe, hvad man gør hvis det opstår pletter og hvordan man gør når man modtager et oprullet tæppe der bare ikke vil ligge lige.