Designdelicatessen Rabatkode 2018 | 15-25% rabat & Fri fragt | Juni

Designdelicatessen.dk er en dansk webshop der sælger alt til boliger og kontorrum. Siden blev startet op i 2005 af Eva Kaas Ibsen og Christopher Rasmussen. De var nogle af de første i branchen til at åbne en webshop med boliginteriør.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Designdelicatessen:

10-20% rabat

10-20% rabat eller mere hos Designdelicatessen.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte outlet-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Designdelicatessen Produkterne spænder over køkkentilbehør, borde, belysning, tekstiler, og meget mere – der findes endda særlige udvalg til de forskellige højtider i løbet af året. Webshoppen byder på en inspirerende blanding af danske og internationalt anerkendte mærker, som har noget inden for enhver smag og personlighed. Siden 2008 har DesignDelicatessen også haft en fysisk butik på Frederiksberg, med to etager fyldt med alle de kendte interiør- og møbelbrands. Her kan kunderne komme og se varerne i virkeligheden, og blive inspireret. Webshoppen har mere end 4000 forskellige varer, og fragten ligger fra kun 19 kroner og leveringen tager mellem 2-3 hverdage. Designdelicatessen.dk er en e-mærket webshop, og har prisgaranti på alle varer, således at kunderne kan få differencen udbetalt hvis de finder det samme produkt billigere et andet sted.