Dealicious Rabatkode 2018 | Mindst 20% rabat & Fri fragt | Juli

Som navnet nok antyder, er Dealicious.dk en dealsite som forhandler gode tilbud til kunderne. Dealicious kører tilbud på alle mulige produkter, lige fra rejser og wellness, til beautyprodukter, parfume og ure.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Dealicious:

Mindst 20% rabat

Mindst 20% rabat når du handler hos Dealicious.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=14898&m=12&a=252253&u=%2F

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Dealicious.

VIS RABATKODE

tc.tradetracker.net/?c=14898&m=12&a=252253&u=%2F

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Dealicious Det er både kendte og mindre kendte mærker som Dealicious forhandler tilbud hjem på, så der er noget for enhver smag og pengepung. Derudover forhandler de også tjenesteydelser og værdibeviser for diverse butikker. Dealicious blev oprettet med et ønske om at øge opmærksomheden på detailbranchen, og give større muligheder for nye designere såvel som etablerede brands, samt events og rejser. Folkene bag Dealicious.dk har masser af erfaring i at spotte de helt rigtige varer for deres kunder, og kan derfor forhandle nogle attraktive tilbud hjem. Webstedet har base i København K og benytter sig af Facebook for at nå ud til deres kunder. Ved køb over 499,- tilbyder siden gratis levering, og derudover lover de ingen gebyrer på betalingskort.