DanSmoke Rabatkode 2018 | 20-30% rabat & Fri Fragt | Juni

DanSmoke.dk er en webshop som forhandler e-cigaretter, e-væske, tobaksfiltre, og meget andet tilbehør. Alle produkterne er deres egne, unikke varer, og hjælper kunden med at sammensætte en løsning der passer til netop dem og deres behov. Varesortimentet spænder fra startpakker med e-cigaretter og forskellige e-væsker med smag, til eksotiske filtre, mere avancerede e-cigaretter, og andet tilbehør.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra DanSmoke:

20% rabat

20% rabat eller mere hos DanSmoke.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos DanSmoke.dk.

VIS RABATKODE

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 499,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

DanSmoke Derudover har DanSmoke også et mindre outlet med gode tilbud på en lang række varer. Alle produkterne er naturligvis 100% sikkerhedsgodkendte og overholder alle standarder for e-cigaretter i EU. Deres filtre med smag indeholder kun naturlige smagsstoffer der er godkendt til fødevarer. DanSmoke har dermed fuldstændig styr på sikkerheden, og derfor kan kunderne trygt handle på webshoppen. E-cigaretter er ideelt til folk der gerne vil stoppe med at ryge, og ifølge DanSmoke.dk er der mere end 10.000 af deres kunder som har valgt at kvitte smøgerne siden de startede med at ryge e-cigaret. Dermed er DanSmoke.dk et sikkert skridt på vejen mod et endeligt rygestop.