DanGuitar Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Juli

DanGuitar.dk er en dansk webshop som har mere end 14 års erfaring med online salg af musikinstrumenter og tilbehør. Webshoppen startede oprindeligt op med at sælge guitarer og guitartilbehør, men i dag sælger DanGuitar alle typer af instrumenter, samt lydanlæg og lysudstyr. Kort sagt har webshoppen alt hvad en kunde skal bruge for at kunne lave den optimale performance, uanset om budgettet er stort eller småt.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra DanGuitar.dk:

10% rabat eller mere

Mindst 10% rabat når du handler hos DanGuitar.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zf7le2u

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte udsalgssprodukter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

DanGuitar Hele teamet bag DanGuitar.dk har selv stor erfaring med musikinstrumenter og forskellige anlæg, og derfor har kunden også rig mulighed for at få hjælp til at vælge det rette udstyr. DanGuitars sortiment inkluderer både de budgetvenlige guitarer til under 1000 kroner, og de dyrere modeller fra kendte mærker – f.eks. Martin. DanGuitar har i øjeblikket mere end 400 forskellige guitarer i butikken. Dette er både elguitarer, western og spanske guitarer, samt naturligvis guitarer til børn og venstrehåndede. DanGuitar står selv for importen, således at priserne bliver holdt på et konkurrencedygtigt niveau, og de køber hjem i store oplag så kunden er sikret hurtig levering og den absolut bedste pris. Kunderne er også velkomne til at besøge DanGuitars fysiske butik i Grenaa for at afprøve produkterne inden køb.