DanDrone Rabatkode 2018 | 10-30% rabat & Fri fragt | Juli

DanDrone.dk er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at sælge droner og udstyr til disse. Udover at sælge droner til private, tilbyder de også løsninger for firmaer og det offentlige. Der er blandt andet blevet gjort brug af DanDrones droner i forbindelse med beredskabet, el-net, bygningsarbejde, og landbrug.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra DanDrone:

Alle tilgængelige rabatter og rabatkoder fra DanDrone.dk

10-30% rabat, gratis leverering og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/zhr9npk

Se DanDrones startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne og rabatkoderne. Klik her for at åbne linket igen.

DanDrone Kort sagt har firmaet erfaring inden for en lang række brancher, og derfor har de også de bedste forudsætninger for at hjælpe deres kunder med at finde den rette løsning. Ud over at sælge produkter på deres webshop, tilbyder DanDrone også en uddannelse som dronepilot. Her får man teoretisk viden og praktisk flyvetræning, således at man kan opnå et Dronebevis og få lov til at flyve i bymæssig bebyggelse. Såfremt kunderne skal investere i professionelle droner, kan de med fordel benytte sig af DanDrones leasingaftale, hvor kunden får en all-risk forsikring til en attraktiv pris. Teamet bag DanDrone.dk tror på at droner kan være med til at nedsætte CO2-udslippet, effektivisere manuelle arbejdsopgaver, og endda redde menneskeliv. DanDrone har samlet de bedste kompetencer inden for området, så firmaet er i stand til at løfte enhver opgave.