Cykelbanditten Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Juni

Cykelbanditten.dk startede ud fra en vision om at gøre op med danskernes kedelige valg af cykler. Danmark er en af de førende cykelnationer i verden, men alligevel vælger langt de fleste at køre rundt på kedelige, sorte citybikes ifølge Cykelbanditten.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Cykelbanditten:

10% rabat

10% rabat eller mere når du handler hos Cykelbanditten.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zrlnp3m

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte udsalgs-produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Cykelbanditten.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/h3muvs8

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for over 500,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Cykelbanditten Langt de fleste cykelforhandlere solgte det samme og kundeservice var der ikke rigtig noget af. Men alt dette ville firmaet ændre, og i 2008 slog de dørene op til den første butik. Det udviklede sig senere til en kæde, men i 2015 tog Cykelbanditten en ny drejning. I stedet for at have en masse fysiske butikker, som kun gjorde produkterne dyrere, besluttede de sig for at lukke dem alle sammen og udelukkende forhandler cykler online. Det har resulteret i at de kan tilbyde deres kunder de bedste priser og samtidig yde den bedste kundeservice fra ét sted. Ud over cykler, sælger Cykelbanditten også tilbehør til cyklen samt lappegrej, legetøj, vedligeholdelse, og cykeltøj. Cykelbanditten har også en guide til at samle cyklerne, men kunderne kan også vælge at få cyklerne leveret samlet og køreklare til deres adresser.