Curvii Rabatkode 2018 | 10-40% rabat & Fri fragt | Maj

Mange års erfaring i tøjbranchen fortalte Kirsa Jespersen, at der var brug for et ordentligt sted, hvor større kvinder kunne finde deres tøj. Derfor stiftede hun Curvii.dk, en dansk webshop, der sælger tøj i høj kvalitet, som er lavet specifikt til at sidde rigtig på kvinder i størrelse 42-62.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra Curvii:

20% rabat

20% rabat eller mere når du handler hos Curvii.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/zb4lzkf

Du behøver ingen rabatkode. Gælder udvalgte produkter. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Fri Fragt

Fri fragt når du handler hos Curvii.dk.

VIS RABATKODE

tinyurl.com/jo3ua6f

Du behøver ingen rabatkode. Gælder når du handler for mere end 599,- kroner. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

Curvii De sælger alt fra undertøj til overtøj, og det hele er både moderigtigt og lavet med en god pasform. Der er både en række kendte danske mærker som har kvalitet i højsædet, samt nogle udenlandske mærker, der kan tilføje noget mere unikt og spændende til garderoben. Kundeservice er også i fokus hos Curvii, og deres anmeldelser på bl.a. trustpilot vidner tydeligt om dette. De beder endda deres kunder om at komme med ris, ros og gode idéer, for at kunne forbedre kundeservicen yderligere. Og så er der hurtig og billig fragt, som bliver gratis, hvis man køber for over 599 kr! Der er altid tilbud på siden, så man kan til en hver tid finde en god deal. Melder man sig ind i deres kundeklub, er man hver 14. dag med i lodtrækningen om at få sit køb refunderet, så man kan bruge de samme penge på mere fra shoppen!