CurroSport Rabatkode 2019 | 10%, 15%, 20% rabat | December

Currosport blev grundlagt i 2012 med ønsket om at levere lækkert løbetøj til kvinder. Deres grund ide var en løbekjole, som grundlægger og designer Lisbeth Rokkedahl designede til sig selv, da hun hadede at løbe i det normale tights og tanktop.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra CurroSport:

Gode rabatter og tilbud fra CurroSport.dk

10-25% rabat, 50-400kr rabat, fri fragt og mere.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tinyurl.com/ycr6s85p

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Se CurroSports startside (som åbnes i en ny fane i din browser) for at få de seneste rabatterne. Klik her for at åbne linket igen.

Alt deres løbe tøj er designet og testet af Lisbeth og hendes familie, samt de andre personer der udgør team currosport, og er designet med henblik på komfort og brugbarhed. En af deres ideer bag designet var at der ikke skulle være brug for armbælter til mobiltelefoner, løse ledninger til headsets og at man gerne skulle se pæn ud, mens man løb. Blandt andet kan deres løbe tøj købes med plads til vandflasker, mobiltelefoner og til helårs løberen kan der købes en varm løbejakke så man kan holde sig varm på selv de kolde vintermorgener. Tøjet er designet i klare farver, så man kan ses når man løber.

Ud over at sælge deres eget design, samarbejder de med Shockabsorbers, og sælger deres løbe BH, da Currosport mener kun det bedste er godt nok, når det kommer til dit løbetøj.