CTshirts Rabatkode 2018 | 15-30% rabat | Maj

CTshirts blev started i 1986 af Nicholas Charles Tyrwhitt Wheeler (deraf navnet CT som står for Charles Tyrwhitt) med visionen om at producere den bedste skjorte muligt. I dag findes der butikker i både england og USA samt deres webshop.

Aktuelle rabatkoder og tilbud fra CTshirts:

20% rabat

20% rabat eller mere hos CTshirts.com.

VIS ALLE RABATTER OG RABATKODER

tc.tradetracker.net/?c=24937&m=12&a=252253

Ingen rabatkoder tilgængelig denne uge / måned. Rabatten gælder udvalgte produkter hos CTshirts. Se linket som åbnes i en ny fane i din browser. Klik her for at åbne linket igen.

I dag producerer de kvalitetstøj til mænd, i tidsløs design, og med et knivsspids britisk charme. Deres mål er at producere tøj som kan holde, og de henter deres materialer fra hele verden, men bruger gerne lokale britiske producenter hvis muligt.

I dag producere de alt lige fra skjorter og habitter, til såkaldt “casual wear” der kan bruges til dagligt, samt sko, overtøj og tilbehør.

Deres udvalg af tilbehør byder på blandt andet handsker, manchetknapper, paraplyer, butterflies, slips, halstørklæder og seler.

De tror så kraftigt på kvaliteten af deres produkter, at de tilbyder 6 måneders garanti på alt du køber hos dem. Desuden tilbyder de at broderer monogrammer på deres “formal” skjorter.

Deres hjemmeside guider dig desuden gennem de forskellige termer og giver dig guides til hvad det egentligt betyder at klæde sig formelt, business eller casual.